21.8.2014

KLO Design ja Maeve



Klo Design on vuonna 2005 perustettu suomalainen lifestyle-tuotemerkki. Klo designin mallistoon kuuluu niin asusteet, vaatteet, sisustustekstiilit kuin huonekalutkin. Tuotteita suunnittelevat ja valmistavat monet eri henkilöt, erityisesti nuoret suunnittelijat ja artesaanit.

 KLO Designin printeissä on paljon vaihtelevuutta, mutta kaikki sulautuu ja sopii siitä huolimatta saumattomasti yhteen





No picture found!

No picture found!

No picture found!


No picture found!
Kuvat täältä

Printeissä voi huomata paljon graafisuutta, selkeitä linjoita ja saman kuvion toistoa. 

KLO Designin tuotteissa näkyy laadukkaiden materiaalien käyttö ja huolellinen toteutus jo pelkästään kuvien välityksellä. Laukut on suurimmaksi osaksi valmistettu puuvilla- tai pellavamarkiisista, kun taas sisustustavarat villasta tai 100 prosenttisesta pellavasta. 






Maeve

Hakemalla Maeve- haulla en löytänyt oikein mitään selkeää ja tiettyä merkkiä. Hieman tutkiskeltuani päädyin sen löytyvän Anthropologie- nettikaupan ja sivuston alta.






Ylläoleva otos kyseiseltä sivulta kuvaa mielestäni täydellisesti printtien ja erityisesti vaatteiden luonnetta. Merkki siis edustaa kauneutta, naisellisuutta, leikkisyyttä ja vahvuutta, kaikkea samanaikaisesti. 



 Embroidered Neoprene ShiftChelan Dress
Capella Maxi Skirt   Zaballa Tank

Garden Lace Dress    Cartography Buttondown
Pictures from here

Printit vaihtelevat paljon, mutta mielestäni niissä tulee erityisesti esiin se leikkisyys ja hauskuus tyylikkyydestä yhtään tinkimättä. 

Ei kommentteja: